Oikeita osaajia

yrityksesi menestykseksi.

Uudelleensijoittuminen

Uudelleensijoittumisvalmennuksessa autamme ihmisiä johtamaan itseään muutosprosessin läpi.

Valmennuksen tavoitteena on henkilön hyvä, mielekäs ja nopea uudelleensijoittuminen. Työnhaun valmennuksissa ohjaamme asiakkaitamme menestymään työnhakutilanteissa. Lähestymistapamme valmennuksissa on voimaannuttava ja yksilöllinen.

Uudelleensijoittumisvalmennus

Uudelleensijoittumisvalmennuksen aikana kartoitamme uutta suuntaa uralle ja luomme sen pohjalta kohdistetun työnhakusuunnitelman. Opastamme henkilöä käyttämään tehokkaasti erilaisia työnhaun keinoja ja valmennamme häntä oman osaamisensa markkinointiin. Ohjaamme henkilön työnhakuun ja tuemme häntä itsenäisen ja aktiivisen työnhakuprosessin lävitse. Valmentajina toimivat kokeneet työpsykologian asiantuntijamme. Valmennuksen kesto voidaan räätälöidä yksilöllisesti huomioonottaen henkilön lähtötilanne ja tuen tarve.

Työnhaun valmennus

Ryhmä- tai yksilöohjaus, jossa päivitämme osaamisluettelot, opastamme tehokkaaseen työnhakuun ja valmennamme erilaisten harjoitusten avulla kohtaamaan hankalilta tuntuvat työnhakutilanteet. Valmennus räätälöidään yksilöllisesti siten, että ohjauksessa pureudutaan jokaisen osallistujan haasteelliseksi kokemiinsa tilanteisiin. Valmennus sopii sinulle, joka koet että kaipaat tsemppiä ja ohjausta työnhakuusi. Kouluttajina toimivat kokeneet työelämän ja työnhaun asiantuntijamme. Valmennuksen kesto on yleensä 3-5 tapaamiskertaa.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme, ole hyvä!

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenottolomake

ja kysy lisää palveluistamme!